Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen twee werkdagen verzonden!

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen 2 werkdagen verzonden!

Terwijl ik dit schrijf voel ik me nog een tikkeltje ongemakkelijk. Ik heb besloten om blogs te gaan delen op onze webshop, omdat ik vind dat G&G nog veel meer is dan je favoriete ondergoed. In deze blogs wil ik met je delen over lifestyle, motivatie, zelfliefde en avonturen die het leven met zich mee brengt. Ook verhalen over de reis van Guts&Glory en de avonturen die ik als ondernemer beleef. Het ongemak dat ik voel is meteen misschien voor sommigen wel een heel herkenbaar thema: ik voel ongemak om mezelf te laten zien, “m’n kop boven het maaiveld uit te steken”, zoals we dat hier op het platteland zeggen. Mezelf laten zien was het afgelopen jaar heel vaak een uitdaging, want het is wel handig om jezelf te laten zien en horen als je een nieuw merk succesvol op de markt wil brengen! Maar daarover later meer…

Wát een jaar was het! Het eerste jaar dat Guts&Glory op de markt was. Het was een jaar waarin ik in de eerste plaats ongelofelijk veel geleerd heb. Dat begon natuurlijk al in de twee jaar vóór de lancering, waarin ik al aan G&G werkte. Maar zonder achtergrond in mode, marketing, sales of ondernemerschap überhaupt, was het afgelopen jaar een grote achtbaan.

Deze eerste blog wil ik gebruiken om jullie een inkijkje te geven in voor mij misschien wel de spannendste dag van het afgelopen jaar. De coolste periode vond ik eigenlijk wel de twee maanden voor en na de lancering, en in het bijzonder de draaidag (foto/video). Het maken van de promovideo, branding- en productfotografie, ik had geen idee hoe het moest en de modellen (vooral bestaande uit lieve vriendinnen) ook niet. 😉 Ik had alles tot in de puntjes voorbereid met de foto-/videograaf en toch liep alles in de soep door corona-gevallen, waardoor we de hele draaidag een maand moesten uitstellen. Daarmee werd ook de lancering uitgesteld. En als ik iets nu HEEL goed kan is het m’n schouders eronder zetten als alles tegenzit. Kwartiertje balen, dan blik vooruit en doen waar je invloed op hebt. Toen eindelijk de draaidag door kon gaan, sliep ik de avond ervoor niet. Het (hoofd)model waarmee we de productfoto’s voor de webshop zouden maken zei af en ik vroeg een vriendin of zij dat wilde doen. Ze bleek een superster en rockte de dag als model terwijl ze dit nog nooit had gedaan!! Het was een dag waarin alles anders liep dan de voorbereiding, maar we deden wat we konden.
Ik kijk met zo veel trots terug op deze dag. Ik zag voor het eerst alle underwear op verschillende vrouwenlichamen en ik was zó opgelucht dat de maatvoering klopte en dat het bij iedereen fantastisch mooi stond. En die meiden… Midden in de winter stonden ze met rode neusjes van de kou in hun (bijna) blote billen. Er werd gelachen, niet geklaagd en er hing een energie van ‘aanpakken!’. Toen voelde ik ook extra, dit is waarom ik de meiden uit mijn eigen netwerk hiervoor heb gevraagd. Ze bevestigden dat ze dapper zijn en hun puurheid past bij wat ik wil uitstralen met Guts&Glory Underwear. Een andere lieve vriendin zorgde de hele dag voor thee/koffie/eten in het bos en op de locatie waar we aan het werk waren. ‘s avonds stonden er bij mij thuis twee grote pannen pasta op het fornuis en bleef iedereen eten. De draaidag was een avontuur, ik kan niet wachten om weer een draaidag te mogen doen als we nieuwe kleuren lanceren…

Liefs Britta
Oprichter Guts&Glory Underwear

×

Guts&Glory Underwear

× Vragen? Stuur ons een bericht!