Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen twee werkdagen verzonden!

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen 2 werkdagen verzonden!

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. 

Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt dien je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Gebruikerssporen en slijtage dat volgt uit het intensief gebruiken van onze producten vallen niet onder de garantieregeling. Neem tijdig contact met ons op en we zullen zorgen voor een passende oplossing.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gewenst. Dit vinden wij uiteraard erg vervelend! We willen je vragen om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@gutsglory-underwear.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is kan je de klacht deponeren via het platform van de Europese Unie.

×

Guts&Glory Underwear

× Vragen? Stuur ons een bericht!