Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen twee werkdagen verzonden!

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen 2 werkdagen verzonden!

Irritatie door ondergoed

Heb jij tijdens het sporten last van irritatie door ondergoed? Dan ben je niet alleen! Veel vrouwen ervaren ongemak door hun ondergoed tijdens het sporten. Met Guts&Glory Underwear willen wij dat irritatie door ondergoed voor alle vrouwen verleden tijd is. Tijdens het beoefenen van jouw favoriete sport, maar eigenlijk ieder moment van de dag, verdient jouw lichaam immers het allerbeste!

Verschuivend ondergoed, opkrullende, knellende of schurende randjes, we herkennen het allemaal. Misschien heb je al van alles geprobeerd: katoenen ondergoed, naadloos ondergoed, string of juist een boxershort met langere pijpjes. Als je de oplossing nog niet gevonden hebt, is Guts&Glory Underwear precies wat jij nodig hebt. Vaak is de slip die je probeert het nét niet. Katoen voelt heel vochtig als je transpireert en kan een ‘slobberige’ pasvorm krijgen. Naadloze slips verschuiven al snel of de randjes krullen op. Veel strings snijden tussen je billen en die grote slip is (niet heel flatteus) zichtbaar door je sportkleding…

De voordelen van ons ondergoed

Bij Guts&Glory Underwear is aan alles gedacht. Optimale functionaliteit, comfort én het ziet er ook nog eens stoer en vrouwelijk uit.

  • De vochtabsorberende stof, die heerlijk zacht, koel en ademend aanvoelt, zorgt voor een aangenaam droog gevoel tijdens intensieve inspanning.
  • De hoge hoeveelheid stretch in de stof zorgt ervoor dat je jouw ondergoed (ook de string) echt niet voelt zitten.
  • De brede elastieken band laat jou genieten van optimaal draagcomfort.
  • Het vastgestikte kruisje aan de binnenzijde van Guts&Glory Underwear, gemaakt van hypoallergeen bamboe, biedt hygiëne en optimale bescherming voor jouw meest kwetsbare gebied.

Zichtbare, schurende of snijdende randjes zijn verleden tijd

Door de ideale pasvorm blijft je ondergoed van Guts&Glory Underwear zelfs bij de grootste bewegingen op de juiste plaats en heb je geen last van het verschuiven van je ondergoed. Bij Guts&Glory Underwear kiezen we voor een afwerking die (huid) irritatie door ondergoed voorkomt en die jou zonder afleiding optimaal laat presteren wanneer je bezig bent met jouw sport! Zichtbare, schurende of snijdende randjes zijn verleden tijd. Met deze afwerking van het ondergoed zie je zelfs onder een strakke sportlegging niet dat jij Guts&Glory Underwear draagt.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij na het dragen van Guts&Glory Underwear geen last meer zult hebben van irritatie door ondergoed en jij jouw nieuwe favoriete underwear gevonden hebt!

aadloos sportondergoed dames irritatie door ondergoed
×

Guts&Glory Underwear

× Vragen? Stuur ons een bericht!