Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen twee werkdagen verzonden!

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen 2 werkdagen verzonden!

Naadloos sportondergoed dames

Veel vrouwen zoeken op het internet naar naadloos sportondergoed dames. Ze denken dat dit het meest comfortabel zit tijdens sport en het is bovendien niet te zien onder een strakke sportlegging. Zocht jij hier ook naar? Dan leggen we je hier graag uit waarom wij bij Guts&Glory Underwear géén naadloos ondergoed maken, maar jou wel het allerbeste sportondergoed kunnen bieden. Tijdens het beoefenen van jouw favoriete sport verdient jouw lichaam immers het allerbeste!

Verschuivend ondergoed, opkrullende, knellende of schurende randjes, we herkennen het allemaal. Kortom, geeft jouw ondergoed je ongemak tijdens het sporten? We begrijpen dat jij, zoals vele vrouwen, altijd hebt gedacht dat naadloos sportondergoed dames dé oplossing zou zijn. Guts&Glory Underwear denkt daar anders over.

Een afwerking die irritatie voorkomt

Naadloos sportondergoed dames heeft vaak een onafgewerkt randje dat is geknipt of geplakt (dubbelgevouwen en met een gelijmde zoom). Dit zorgt ervoor dat er geen stiksels gebruikt worden, en dat het ondergoed dus ‘naadloos’ is. Naadloos sportondergoed dames heeft echter een aantal grote nadelen wanneer dit als sportondergoed gebruikt wordt. Het blijft minder goed op de juiste plek zitten, randjes krullen op en de pasvorm blijft niet in stand zoals deze bedoeld is. Bij Guts&Glory Underwear kiezen we niet voor naadloos sportondergoed dames, maar wél voor een afwerking die alle ongemakken die je door je ondergoed kan ervaren voorkomt. Het laat jou zonder afleiding optimaal presteren wanneer je bezig bent met jouw sport! Niet naadloos, maar geen zichtbare of snijdende randjes door de speciaal ontwikkelde afwerking. Zo zie je zelfs onder een strakke sportlegging niet dat jij Guts&Glory Underwear draagt!

Eigenschappen Guts&Glory Underwear

De volgende eigenschappen maken Guts&Glory Underwear jouw favoriete sportondergoed:

  • De vochtabsorberende stof, die heerlijk zacht, koel en ademend aanvoelt, zorgt voor een aangenaam droog gevoel tijdens intensieve inspanning.
  • De brede elastieken band laat jou genieten van optimaal draagcomfort.
  • Het vastgestikte kruisje aan de binnenzijde van Guts&Glory Underwear, gemaakt van hypoallergeen bamboe, biedt hygiëne en optimale bescherming voor jouw meest kwetsbare gebied.
  • Door de ideale pasvorm blijft je ondergoed van Guts&Glory Underwear zelfs bij de grootste bewegingen op de juiste plaats en heb je geen last van het verschuiven van je ondergoed.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij, na het dragen van Guts&Glory Underwear, niet meer zult zoeken naar naadloos sportondergoed dames en dat jij jouw nieuwe favoriete underwear gevonden hebt!

aadloos sportondergoed dames irritatie door ondergoed
×

Guts&Glory Underwear

× Vragen? Stuur ons een bericht!