HOLIDAY SALE! Gebruik kortingscode ‘holiday10’ bij het afrekenen!

Gratis verzending bij minimale besteding van 40 euro en altijd binnen twee werkdagen verzonden!

Gratis verzending vanaf 40 euro. Altijd binnen 2 werkdagen verzonden!

Over ons

Guts&Glory Underwear is een Nederlands bedrijf, opgericht door Britta de Waal. Britta is een sportieve jonge vrouw met veel energie en passie voor de paardensport en fitness.

“Tijdens het sporten merkte ik vaak dat mijn ondergoed niet comfortabel zat. Diverse modellen slips van verschillende stoffen heb ik geprobeerd. Schurende randjes, vouwen in de stof, het verschuiven van je ondergoed, zijn de ongemakken waar ik tijdens mijn sport regelmatig door afgeleid werd. Meerdere keren zocht ik naar het ideale sportondergoed, toen ik ontdekte dat het ondergoed wat ik zocht niet te vinden was. Zo begon het verhaal van Guts&Glory Underwear. Met Guts&Glory Underwear wil ik iedere vrouw volop van haar sport laten genieten door haar zelfvertrouwen, comfort en vrouwelijkheid in een functioneel design te geven.” – Britta

Het ondergoed van Guts&Glory Underwear wordt geproduceerd in Portugal. Hét textielland binnen Europa. We hebben gekozen voor fijne Portugese samenwerkingspartners die de kwaliteit van de producten en de arbeidsomstandigheden net zo belangrijk vinden als wij. 

Nog een leuk weetje over ons: Alle modellen die te zien zijn op de foto’s en video’s van Guts&Glory Underwear zijn geen beroepsmatige modellen, maar échte vrouwen met échte sportverhalen. Stuk voor stuk stoere vrouwen die passen bij de identiteit van Guts&Glory Underwear. Daar zijn we trots op!

 

×

Guts&Glory Underwear

× Vragen? Stuur ons een bericht!