Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen twee werkdagen verzonden!

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen 2 werkdagen verzonden!

Over ons

Guts&Glory Underwear is een Nederlands bedrijf, opgericht door Britta de Waal. Britta is een sportieve jonge vrouw met veel energie en passie voor de paardensport en fitness. Britta streeft ernaar dat vrouwen zichzelf het allerbeste gunnen en met zelfvertrouwen en zelfliefde alle avonturen van het leven aangaan. 

“Ik, Britta, wil dat iedere vrouw (maar eigenlijk iedereen) goed voor zichzelf zorgt en haar lichaam omarmt. Er was een tijd dat ik mezelf alleen maar kritisch in de spiegel bekeek, of mijn spiegelbeeld nog liever vermeed. In die tijd durfde ik ook fysiek niet uit m’n comfortzone te stappen, ik ging avonturen uit de weg en bewoog me letterlijk klein. Inmiddels is dat anders. 

Ik bewonder mijn lichaam om het feit dat ze gezond is en me overal brengt waar ik wil zijn. Ik zorg goed voor mezelf door goed te slapen, goed en lekker te eten, leuke dingen te doen en te sporten. Ik probeer nieuwe dingen, verleg mijn grenzen en voel keer op keer dat mijn lichaam meer kan! En weet je wanneer ik me het allersterkst voel en écht geniet van de mogelijkheden van mijn lichaam? Als ik kies voor ondergoed dat me bescherming biedt en waar ik me mooi in voel tijdens alle (sportieve) avonturen die op mijn pad komen. Guts&Glory Underwear geeft me bewegingsvrijheid zonder ongemak en dát geeft ruimte om te stralen. Je hoeft geen genoegen te nemen met minder dan het beste. Wees lief voor jezelf en geef je lichaam al het comfort dat ze verdient. Jij bent het zó waard om goed voor te zorgen en alle avonturen aan te gaan. 

Ik ben er van overtuigd dat goed (sport)ondergoed waar jij je mooi en fijn in voelt bijdraagt aan jouw zelfvertrouwen in je sport, en eigenlijk in alle uitdagingen van het leven. Ik zit lekker in m’n vel met mooi en functioneel ondergoed en ik gun jou dat ook.” – Britta, oprichter Guts&Glory Underwear

 

Het ondergoed van Guts&Glory Underwear wordt geproduceerd in Portugal. Hét textielland binnen Europa. We hebben gekozen voor fijne Portugese samenwerkingspartners die de kwaliteit van de producten en de arbeidsomstandigheden net zo belangrijk vinden als wij.

Nog een leuk weetje over ons: Alle modellen die te zien zijn op de foto’s en video’s van Guts&Glory Underwear zijn geen beroepsmatige modellen, maar échte vrouwen met échte sportverhalen. Stuk voor stuk stoere vrouwen die passen bij de identiteit van Guts&Glory Underwear. Daar zijn we trots op!

 

“Oprecht de fijnste string ooit! Heeft de hele dag goed gezeten!”

“Mijn favoriet! Verschuift niet tijdens het sporten, heerlijk.”

“Ik draag ze tijdens paardrijden, sporten in de sportschool, maar ook overdag als ik gewoon moet werken. Voor mij niks anders meer!”

“Ik heb er al vier en draag ze tijdens het paardrijden, geweldig! Supercomfortabel en de kwaliteit is amazing! Heel zacht en geen schurende randjes of zoompjes. Echt een aanrader!”

×

Guts&Glory Underwear

× Vragen? Stuur ons een bericht!