Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen twee werkdagen verzonden!

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 40 euro. Altijd binnen 2 werkdagen verzonden!

Retourneren

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Dit kan, met het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Een bestelling retourneren doe je gemakkelijk en snel door je pakketje terug te sturen naar het afzenderadres van Guts&Glory Underwear: Gerrit Slagmanstraat 5, 7217SE Harfsen, in Nederland. Het pakketje dien je in te leveren bij een PostNL-punt. De retourkosten om de bestelling terug te sturen naar Guts&Glory Underwear zijn voor de klant. Deze kosten bedragen € 4,97 per pakket. 

Wij zullen vervolgens het orderbedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten (van de bestelling, dus niet de retourkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten, mits deze in goede orde ontvangen is.

Indien je een bestelling wilt retourneren kan dit alleen met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, zonder gebruikerssporen, inclusief bevestigde labels en verpakking. Mocht het product beschadigd, gebruikt of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan de klant doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen, bijvoorbeeld omdat je toch een andere maat nodig hebt? Dat is helemaal geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op via info@gutsglory-underwear.com. Je betaalt zelf de kosten voor terugzending van het product, wij sturen je kosteloos het nieuwe product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling nog te wijzigen.

×

Guts&Glory Underwear

× Vragen? Stuur ons een bericht!